Toont alle 17 resultaten

Duurzame en biologische wol

Wolgalerie biedt een gevarieerd aanbod van duurzame en biologische wol en garens voor breien en haken. Gevarieerd in materiaal, in garendikte en in prijs. Breien en haken is nu eenmaal leuk voor iedereen! Zo maken we duurzaam handwerken voor iedereen toegankelijk. Brei je mee?


Duurzame en biologische wol

Bij Wolgalerie koop je duurzame wol en garens van hoge kwaliteit. Deze wol is geselecteerd op milieu- en diervriendelijke kenmerken, op korte productielijnen en op een eerlijk productieproces. Zo ben je er zeker van dat wat je ook maakt van de brei- en haakwol van Wolgalerie, het eerlijk en duurzaam is.

GOTS-gecertificeerd

In het assortiment van Wolgalerie vind je ook een aantal GOTS-gecertificeerde brei- en haakgarens. Bijvoorbeeld het biologische katoenen garen Odemira van Rosários4 of Semilla Cablé, een GOTS-gecertificeerde wol van BC Garn. Deze biologische garens voldoen aan de strenge eisen die het GOTS-certificaat aan biologische kleding en textiel stelt.

Prachtige kleuren

Niet alleen worden de garens uit de wolwinkel van Wolgalerie op een diervriendelijke en milieubewuste manier geproduceerd, ze komen ook nog eens in prachtige kleuren. Bovendien nodigen de fijne, zachte materialen direct uit om er wat moois van te maken. Geef vorm aan jouw eigen stijl en draag bij aan een mooiere wereld.

De waardering van wolgalerie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.