ERIKA KNIGHT

Eenvoudig prachtig
De Britse ontwerpster Erika Knight heeft haar passie voor natuurlijke materialen verwerkt in haar merk breiwol. De breiwol is prachtig in al hun eenvoud, met kleuren die geïnspireerd zijn op het landschap. Bovendien is het verantwoord geproduceerd waardoor dit heerlijke garens zijn om mee te werken.

Toont alle 2 resultaten

Aanbieding

Erika Knight

Big Vintage Wool GOTS

Oorspronkelijke prijs was: €12,90.Huidige prijs is: €10,32.
Aanbieding

Brits tot in elke vezel

Ontwerpster Erika Knight heeft haar eigen wolmerk opgezet met het idee de Britse wolproductie te ondersteunen en het gebruik van duurzame garens te promoten. Haar voorliefde voor natuurlijke materialen en oude spintechnieken zie je terug in de collectie. Bijvoorbeeld de brandnetel vezel in het garen Wild Wool of de ouderwetse twist in het draad van Big Vintage GOTS. Dit maakt de garens van Erika Knight uniek en bijzonder voor elk project.

Duurzame productie

Inmiddels is het merk Erika Knight overgenomen door de Duitse Britta and Carsten Kremke, die het typische Britse design en kleurenpallet alsook de voorliefde van Erika Knight voor natuurlijke materialen en duurzame productie voortzetten. Inmiddels worden de garens geproduceerd in een GOTS certified spinnerij in Turkije.

De waardering van wolgalerie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.