Retourneren

Wanneer je bij Wolgalerie iets gekocht hebt, heb je altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen de aankoop te ontbinden. Met andere woorden: je kunt je bedenken en dan mag je zonder opgaaf van reden de producten terug sturen. Deze bedenktermijn van 14 dagen gaat in op de dag dat je de bestelling ontvangen hebt.

Je aankoop uitproberen

Je pas gekochte bollen wil je bekijken, voelen, uitproberen en dat geldt ook voor de naalden. Dat kan natuurlijk. Maar mochten de producten beschadigd zijn of de verpakking – zoals de wikkels – meer beschadigd zijn dan nodig om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer de bol helemaal is afgewikkeld, dat erin geknipt is of dat er vlekken op het garen zitten. Behandel het product dus met zorg, bewaar ze bijvoorbeeld niet in een rokerige ruimte, en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Terugbetaling

Wanneer de retourzending is aangemeld bij Wolgalerie wordt het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retourmelding teruggestort. De kosten van de retourzending blijven voor eigen rekening. Bij retourzendingen wordt altijd gekeken of de retour gezonden producten nog in goede staat zijn. Zo nee, dan nemen we contact met je op om de waardevermindering te bespreken.

Ruilen

Wanneer je producten wilt ruilen, bijvoorbeeld omdat je toch liever een andere kleur had gewild, doorloop dan eerst de stappen van het retourneren-proces voor de producten die je wilt ruilen. Deze producten stuur je retour. Vervolgens plaats je een nieuwe bestelling.

Werkwijze retourneren

Vraag een retournummer aan

Download het herroepingsformulier

Stuur de artikelen retour

1. Vraag een retournummer aan

Wanneer je producten wilt retorneren, maak je dat binnen 14 dagen na ontvangst aan Wolgalerie kenbaar door een retournummer aan te vragen. Mail hiervoor naar info@wolgalerie.nl. Geef in de mail duidelijk aan dat het om een retourverzoek gaat.

Je hoeft geen opgaaf van reden te geven, maar om de dienstverlening van Wolgalerie te verbeteren is jouw feedback wel heel wenselijk. Een reden hóeft dus niet, maar het mag zeker wel!

2. Download het herroepingsformulier

Nadat je van Wolgalerie een retournummer hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Je kunt hiervoor het herroepingsformulier downloaden en bij de retourzending toevoegen. Print dit uit of neem de velden waarachter ‘(verplicht)’ staat duidelijk over en voeg dit toe aan de retourzending. De verplichte velden zijn:

  • Het retournummer
  • Besteldatum
  • De datum waarop de bestelling is ontvangen
  • Naam waarop besteld is
3. stuur de artikelen retour

Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen. Dat betekent dat je zelf de retourkosten betaalt, maar ook verantwoordelijk bent dat de zending aankomt. Vraag daarom een track en trace-code, zodat je de zending kunt volgen. De retourzending kun je sturen naar:

Wolgalerie
Kwikstaartpad 7
3403 ZH IJsselstein

Wanneer de producten bij Wolgalerie ontvangen zijn, ontvang je daarover bericht.