Rosários 4

Duurzame garens uit Portugal

Duurzame garens van hoge kwaliteit én voor een betaalbare prijs, ik ben groot fan van Rosários 4. In het assortiment van Wolgalerie daarom verschillende soorten garens van Rosários 4 en het worden er steeds meer. Bijvoorbeeld het biologische katoen Odémira, de vrolijke spikkels maken dit een fijn zomergaren. For Nature is de variant met effen kleuren. Heel bijzonder is Iaque, een biologisch garen bestaande uit merinowol en Yak.  

 

Toont alle 9 resultaten


Rosários 4 kwalitatief en duurzaam

Het Portugese Rosários 4 gelooft dat breien en haken mensen gelukkiger maakt. Daarvoor ontwikkelen ze jaarlijks verschillende collecties garen voor een betaalbare prijs. Rosários 4 gaat verantwoordelijk om met hulpbronnen en houdt o.a. door het afvalwater te zuiveren en de uitstoot te verlagen, de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk. Daarnaast werkt Rosásios4 alleen met leveranciers van grondstoffen uit Europa, die net als zij sociaal en duurzaam ondernemen. Met de garens van Rosários 4 kun je dus met een gerust hart haken en breien.

Mediterraanse kleuren

Rosários4 laat zich voor de garencollecties inspireren door de natuur. Binnen die collecties heeft Rosários4 een uitgebreide eco-vriendelijke collectie met een grote verscheidenheid aan garensamenstellingen: wol, katoen, linnen, zijde, maïsvezel, bamboe, melkeiwit, suikerriet en kurk - een plantaardig materiaal waarvan Portugal de grootste producent ter wereld is. Het zonnige Portugal met de vrolijke en de terra kleuren komen in de verschillende collecties terug. Het resultaat zijn vrolijke bolletjes waar je blij van wordt. Vanwege de kleuren, vanwege de uitstekende kwaliteit én de betaalbare prijs. Want zoals Rosários 4 het verwoordt: breien en haken maakt mensen gelukkiger.

De waardering van wolgalerie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.