PASCUALI

Duurzame en ecologische kwaliteitsgarens

Pascuali is een Duits merk dat staat voor natuurlijke brei- en haakgarens van hoge kwaliteit. Ze bieden biologische, innovatieve en veganistisch garens, maar ook luxe wol van dierlijke materialen. Voor mensen die mooie dingen willen maken met mooie materialen zijn de garens van Pascuali een echte aanrader.

Enig resultaat


Sociaal betrokken

Het garen van Pascuali is niet alleen van topkwaliteit, het voldoet ook nog eens aan strenge sociale en ecologische criteria. Daarvoor werkt Pascuali samen met met duurzame fabrikanten over de hele wereld en bieden ze ondersteuning aan kleinere boerderijen en boeren. Het productieproces is transparant; ze weten waar, door wie en hoe de garens gemaakt worden. Zo kan Pascuali garanderen dat de wol diervriendelijke is verkregen en milieuvriendelijk en fairtrade zijn geproduceerd.

Ecologisch verantwoord

Pascuali streeft naar een duurzame toekomst en heeft dat in het gehele productieproces, van de productie van de materialen tot de levering bij de wolwinkel, doorgevoerd. Zo werk Pascuali samen met fabrieken die bijvoorbeeld groene stroom gebruiken en overtollige hulpbronnen hergebruiken. Ook leuk: het garen wordt net als bij Wolgalerie verstuurd in papieren zakken, geen plastic! Bovendien is al het garen vrij van synthetische vezels, alleen dierlijke en plantaardige materialen worden gebruikt, waardoor de garens compleet biologisch afbreekbaar zijn.

De waardering van wolgalerie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.