Het assortiment van Wolgalerie

Aanbod van duurzame breiwol

Wolgalerie is een jonge webwinkel en nog volop in ontwikkeling. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Op de planning staan patronen, maar ook naalden en andere accessoires. Maar vooral natuurlijk nieuwe duurzame breiwol. 

Gevarieerd aanbod

Het streven is om zoveel mogelijk variatie in duurzame breiwol te bieden, in materiaal, kleur, garendikte én prijs. Hele goedkope bolletjes vind je hier niet, aan duurzame productie hangt nu eenmaal een hoger prijskaartje. Desalniettemin is breien en haken voor een heel brede groep een heerlijke bezigheid. Laten we dat zo houden!

Toegankelijke patronen

Er wordt hard aan gewerkt: patronen. Deze patronen variëren van heel laagdrempelig voor de beginnende tot heel uitdagend voor de ervaren breier. Het zijn eigentijdse projecten die het breien voor iedereen mogelijk maken, zoals breipatronen voor babydekens, kussens, sokken en wanten. Want zeg nou zelf: een eigen gebreide deken, tijdloos en gemaakt van duurzame wol kan bijna niet duurzamer.

Verder vind je bij de breiwol- en garens in de Wolwinkel vaak ook een verwijzing voor brei-inspiratie bij anderen, zoals Ravelry en Pinterest. 

Copyright op patronen

De patronen op Wolgalerie zijn uit eigen creativiteit ontstaan, copyright ligt dus bij Wolgalerie. De patronen zijn voor eigen gebruik te downloaden en niet voor commercieel gebruik. Ook delen via je eigen kanalen met derden is niet toegestaan. Wanneer gebruik wordt gemaakt van patronen van andere ontwerpers ligt het copyright bij de betreffende ontwerper. Ook daarvoor geldt: delen of commercieel gebruik van de patronen is niet toegestaan.

We zien je graag terug!

Heb je iets gemaakt van de wol die je bij Wolgalerie hebt gekocht? We zien graag het resultaat! Laat het zien via Instagram of Pinterest en geef het bericht de tag @Wolgalerie mee. We zijn benieuwd!