SCHOPPEL WOLLE

Kleurrijke kwaliteitswol

Stricken kann süchtig machen staat er op de labels van Schoppel Wolle. Niets is minder waar, want eenmaal wat gemaakt met de kleurrijke breigarens van het Duitse Schoppel Wolle en je wil meer. De collecties van Schoppel Wolle herken je direct. Aan de kwaliteit, aan de duurzaamheid, maar voor al aan de kleur. Schoppel Wolle staat garant voor hoge kwaliteit, duurzame productie en bijzondere ontwerpen van Knit the Cat. Schoppel Wolle houdt de productielijnen kort en transparant. De wol komt uit Patagonië en de sokkenwol is versterkt met biologisch afbreekbare nylon.

Toont alle 7 resultaten

Aanbieding

Schoppel Wolle

Cotton Ball

Oorspronkelijke prijs was: €11,50.Huidige prijs is: €10,35.

Schoppel Wolle

Lace Ball

14,00

Duitse kwaliteit

Het merk Schoppel Wolle is het hart van het Duitse bedrijf Hohenloher Wolle GmbH dat al meer dan 60 jaar breigarens produceert en verwerkt. Zij staan voor hoge kwaliteit garens die, zoals ze zelf zeggen, “Made in Germany” zijn. Hun wol komt veelal uit Duitsland en wordt binnen Europa verwerkt. Zo blijft de productieketen klein en transparant.

Innovatie

Om de hoge kwaliteit garens te kunnen blijven bieden én om hun ecologische staat van dienst blijvend waar te maken, besteedt het bedrijf veel aandacht aan innovatie. Zowel in het ontwikkelen van nieuwe garens, als in het verwerken ervan zoekt Schoppel Wolle steeds naar nieuwe en betere technieken. Leuk weetje: meneer Schoppel zelf test alle garens die hij verkoopt. Hij draagt, wast, draagt, wast enzovoorts om er zeker van te zijn dat Schoppel Wolle de kwaliteit biedt waar ze voor staan.

De waardering van wolgalerie.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.