Bestellen bij Wolgalerie

Bestellen

Bestellen bij Wolgalerie gaat eenvoudig en zoals je gewend bent bij andere webwinkels. Voeg producten toe aan je winkelmandje en klik op “afrekenen“. Je wordt dan naar een veilige betaalpagina gestuurd. Je kunt er voor kiezen om een account aan te maken of de bestelling zonder account af te ronden. Als je een account aanmaakt, worden je gegevens bewaard voor eventuele volgende bestellingen.

Versturen

Wolgalerie verstuurt de bestelling met PostNL. Na de bestelling ontvang je een track & trace waarmee je jouw pakketje kunt volgen. Wolgalerie rekent een bijdrage van €4,95 als tegemoetkoming in de verzendkosten. Voor klanten uit België is dat €6,95. Bestellingen in Nederland voor meer dan €75,- worden gratis verzonden. Voor brievenbuspakketjes, bijvoorbeeld naalden, worden geen kosten in rekening gebracht. Je bestelling wordt verstuurd in een eco-vriendelijke postzak van stevig papier. 

Betalen

Betalen gaat via de betaalservice Buckaroo. Betalen gaat via een geheel beveiligde omgeving, via iDeal, Mastercard en Visa.

Retourneren

Je hebt altijd het recht om je bestelling te herroepen. Dit kan tot en met 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Kijk voor meer informatie op de pagina Retourneren.